SLO / ANG

Aktualno

Novice, objave in dokumenti iz sveta digitalnih rešitev in storitev.
20. 12. 2016

bizBox iniciativa "Poslujmo bez papira" v Črni Gori

bizBox iniciativa "Poslujmo bez papira" v Črni gori


Kot dolgoletni ponudnik storitev in rešitev elektronskega poslovanja tako v Sloveniji kot v širši okolici smo v okviru iniciative "Poslujmo bez papira" zvrstili niz dogodkov s katerimi smo želeli vzpodbuditi nadaljnji razvoj elektronskega poslovanja in digitalizacijo podjetij v Črni gori in okolici.

Zadnji letošnji izmed dogodkov "Izazovi e-poslovanja" se je odvijal v Podgorici 29. novembra 2016, kjer so bili predstavljeni trendi na področju digitalizacije podjetij in izzivi, ki jih prinaša digitalizacija poslovanja.

Povezovanje digitalnega in resničnega sveta ustvarja nove modele, ki povečujejo možnosti prilagajanja tako malih kot velikih podjetij z izzivi digitalne transformacije. Podjetja se s prehodom v digitalno dobo soočajo s številnimi izzivi, zato smo skupaj s partnerji in državnimi organi iz Slovenije in Črne gore predstavili svoje izkušnje, inovacije in izzive na področju elektronskega poslovanja.

Prezentacije in slike o dogodku "Izazovi e-poslovanja"

Prvi dogodek v okviru inicijative "Budućnost spoljne trgovine" se je odvijal v mesecu septembru 2016, prav tako v Podgorici. Na dogodku smo skupaj s strokovnjaki za zunanjo trgovino, predstavniki Uprave carine Crne gore in Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije Crne gore, Gospodarsko zbornico Slovenije in predstavniki ZZI Ljubljana in ZZI Podgorica predstavili razvoj in usmeritve zunanje trgovine in elektronskega poslovanja v Črni gori in Evropski uniji, kot tudi možnosti digitalnega sodelovanja s partnerji drugih držav.

Prezentacije dogodka "Budućnost spoljne trgovine" in objave v medijih

Številčni in izjemno pozitivni odzivi udeležencev in partnerjev na dogodku v sklopu iniciative kažejo, da smo dosegli visoko raven ozaveščenosti podjetij, poslovnih uporabnikov in državnih ogranov o nujnosti digitalizacije poslovanja.
Deli s prijatelji
  Zapri Na spletnih straneh ZZi.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
Copyright, ZZI d.o.o., 2024